Overhemden

Geen producten in deze categorie

Grote Maten Overhemden

Een overhemd mag eigenlijk niet in je kledingkast ontbreken, met dit kledingstuk sta je er bij elke gelegenheid goed op. Omdat er overhemden zijn in vele variaties en stijlen is er voor iedereen wel een passend overhemd te vinden.

Voor sportieve en moderne types zijn er overhemden in trendy kleuren en motieven, met aparte versieringen zoals extra hoge kragen, knoopsluiting met meerdere knopen, applicaties en borduursels. Zoek je een overhemd voor een zakelijke of formele gelegenheid, dan is een effen overhemd of met een bescheiden motief een betere keuze.

Bij Tam Tam XL vind je online en in de winkel in Emmen een groot assortiment met overhemden in grote maten. De meeste modellen zijn leverbaar in de maten 2XL t/m 6XL en soms ook in de maten 7XL en 8XL. Voor de juiste maat en de boordmaten kan je het beste de maattabellen bekijken, indien mogelijk wordt de maattabel ook vermeldt op de productpagina van elk overhemd.

Wij hebben grote maten overhemden van o.a. de merken: Kitaro, Casa Moda, Dario Beltran, Arrivee, GCM, D555, Fisher & Bennet, Henderson enz.